دانلود پاورپوینت تشریح تاریخچه طب سنتی و مکمل و دلایل اقبال به این شیوه‌ها جهت رشته پزشکی در قالب 70 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

دانشکده طب سنتی، جایگاهی آموزشی و پژوهشی توأم با «خدمات بالینی آکادمیک» دارد که با سه شعار سلامت نگری، پژوهش محوری و اخلاق مداری در راستای تولید شواهد علمی و مستندسازی نظریات مکتب طب ایرانی برای کسب مرجعیت علمی در این حوزه فعالیت می کند.

 

 

 

موضوعيت و اولویت این دانشکده، احیا و ارتقای مکتب طب ایرانی است که حسب طبقه بندی بین المللی و سازمان جهانی بهداشت بر اساس منابع مکتوب و موجود از دانشمندان صاحب نامی مانند ابن سینا و رازی و... به جا مانده است و در نتیجه هر آنچه به نام طب اسلامی، طب عامیانه، طب مردمی، طب شفاهی، طب مکمل، طب جایگزین و... نامیده می شود مورد نظر این دانشکده نیستند.

 

 

 

بدیهی است چنین عناوینی ـ حسب مورد ـ ممکن است مورد واکاوی و پژوهش در چارچوب قواعد علمی قرار بگیرند و باید دانست هر دانشی به یک علم میتواند مورد احترام باشد اما طب سنتی نیز بعنوان یک دانش تجربی ـ اگر چه به دلیل ملی و بومی بودن و تاریخ و تمدن ایران قابل تفاخر است ـ اما همچون سایر علوم تجربی دارای قداست و حصار و مصونیت از آزمون و نقد نیست !

 

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه 1
مقدمه 2
مكتب طب سنتي ايران
تقسیم‌بندی علم طب
microbiome
نشانه هاي وضع مزاج
نشانه های ناشی از مزاج سرد غیر طبیعی
نشانه های ناشی از یبوست مزاج غیر طبیعی
اسباب و علل
احتباس و استفراغ
اعراض نفسانی